Skip to content

23 November, 2011

Acte de celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència envers les dones

El Consell Municipal de la Dona i el Consell Municipal de la Solidaritat de Manresa han organitzat un acte per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, per donar veu a les dones que a qualsevol lloc del món pateixen qualsevol tipus de discriminació per motiu de gènere.

Malgrat els avenços i la valentia d’homes i dones per denunciar les situacions de violència de gènera, queda encara un llarg camí per recórrer. De les generacions adultes d’avui depèn que les generacions futures puguin basar les relacions entre homes i dones en el respecte i l’afecte ple i saludable.

És per això que s’ha organitzat aquest acte que inclourà la lectura d’un manifest contra la violència i l’espectacle de dança Onatges que és fruit del treball de j0ves manresanes que a través de la dansa volen reivindicar els valors de la feminitat. El respecte pel propi cos, l’agraïment, el valor que es dóna a la nostra manera d’entendre el món i les relacions, etc., com a primer pas imprescindible per dir no a qualsevol situació de violència.

Aquesta proposta s’emmarca dins el projecte SolidArt que té com a objectiu donar suport a propostes artístiques que promoguin els valors de la Cultura de Pau i dels Drets Humans i té el suport de l’Ajuntament de Manresa.

 

Dia: 25 de Novembre

Hora: 18.30h

Lloc: Auditori de la Plana de l’Om.

Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image