Skip to content

13 March, 2012

Activitats relacionades amb el Dia Internacional de la Dona

Hi ha encara diverses activitats en les què participar relacionades amb el Dia Internacional de la Dona. Una és una exposició fotogràfica i l’altra un taller de dansa terapèutica.

Fins al dia 30 de març podeu visitar a la Casa Flors Sirera l’exposició “Rostres de Dona”, que vol donar visibilitat a la situació de discriminació que encara pateixen moltes dones arreu del món. L’exposició, organitzada pel SIAD i la Casa Flors Sirera, es pot visitar dilluns i divendres de 9h a 15h i dimarts, dimecres i dijous de 16h a 20h.

El divendres 16 de març es durà a terme el taller “Els cinc ritmes: dansa terapèutica per a dones” a càrrec de Mireia Marin, a les 19h a la Sala Mestre Blanch. No cal cap noció de ball ni condició física especial per participar-hi, però cal anar-hi amb roba cómoda i mitjons gruixuts. Aquesta activitat l’organitzen el Consell Municipal de la Dona i el SIAD Montserrat Roig

Els 5 ritmes és un pràctica que va ser creada per Gabrielle Roth, que va identificar 5 expressions universals de moviment que es manifesten a tots els àmbits de la vida. Explorant-los amb el moviment del cos, es descobreixen aspectes de la naturalesa humana i es poden expressar els sentiments, pensaments, somnis… Faciliten una via per sentir el cos d’una forma orgànica i creativa.


Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image