Skip to content

14 March, 2012

2

Bages per a Tothom i Creu Roja Manresa presenten el projecte Com Vivim

A finals de 2010 un 18,15% de la població de Manresa eren nascuts a altres llocs del món. Hi ha moltes maneres de gestionar aquesta situació però la única que pot aportar alguna cosa bona és gestionar-la entre tots des del respecte i la confiança. Viure en una comunitat diversa planteja reptes que es poden encarar de maneres molt diverses.

Bages per a Tothom i Creu Roja Manresa creiem que cal potenciar el reconeixement de la diferència, treballar per desmuntar prejudicis i falses percepcions i fomentar els valors i el respecte per als drets humans. Manresa disposa dels instruments necessaris per gestionar la diversitat i treballar en la convivència, des de les institucions i també des de la societat civil. Treballar per la cohesió social és responsabilitat de tothom.

Ambdues entitats creiem que cal una acció contundent que ens permeti transportar i estendre un missatge a favor de la convivència intercultural a la ciutadania i involucrar-la en la construcció d’una comunitat plenament cohesionada. Per això hem pensat una acció lúdica i reivindicativa en què tothom pugui participar: un lipdub per la convivència. 

La presentarem en societat dijous, 15 de març, a les 17h hores a la Plaça de la Reforma. 

Us anirem informant del projecte i de com hi podeu col·laborar.
Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image