Skip to content

14 June, 2012

Campanya d’Inshuti a favor de Victoire Ingabire de Ruanda

L’associació Inshuti ens informa d’una campanya per demanar que s’otorgui el Premi Sajàrov de drets humans a Victoire Ingabire de Ruanda.

Amics, us fem arribar la campanya engegada per UMOYA – Comitès de solidaritat amb l’Àfrica Negra, per demanar al Parlament Europeu que otorgi el Premi Sajàrov a la líder opositora ruandesa, símbol de la pau, la reconciliació i la democràcia Victoire Ingabire.

El coratge de la Victoire Ingabire va tornar l’esperança al seu poble quan va decidir tornar al seu país, després de 16 anys d’exili, per presentar-se a les eleccions. El règim va respondre amb la seva detenció arbitrària i amb un empresonament que dura ja fa més d’un any i mig.

La seva lluita per la veritat i la justícia la fan mereixedora del Premi del Parlament Europeu a la lluita contra el fanatisme, la intolerància i l’opressió i en favor dels drets humans. Us animem a signar-ne la petició

Tant Inshuti com totes dels entitats que formem la PBIR Plataforma Prou Impunitat a Ruanda, impulsem aquesta campanya i us demanem la vostra signatura a nivell personal i associatiu i que feu córrer la campanya.

Podeu accedir-hi a través del link de dalt o a través de www.inshuti.info

Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image