Skip to content

11 April, 2012

El dia de Sant Jordi participa a l’A tota veu

“A Tota Veu”. Lectura pública de poesia

Coincidint amb Sant Jordi, Òmnium organitzarà l’activitat A Tota Veu a diverses ciutats del país amb l’objectiu de visibilitzar la riquesa lingüística que hi ha a Catalunya i mostrar el català com a llengua de cohesió.

A Tota Veu és un dels projectes de cohesió social que té Òmnium i consisteix en una lectura pública de poesia on interactuen parelles formades per persones que tenen llengües pròpies diferents, una de les quals és la catalana.

La voluntat del projecte és que les persones que tenen com a llengua pròpia l’urdú, el castellà, l’amazic, l’alemany, l’àrab… proposin una poesia per donar-la a conèixer, traduir-la al català i llegir-la en parelles. En aquest sentit, l’activitat és oberta a tothom qui tingui ganes de participar en algun dels A Tota Veu que s’organitzen arreu del territori.

A Manresa l’acte tindrà lloc el dilluns, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, a la tarda (hora a confirmar), al passeig Pere III (al costat del Casino).

Si voleu participar-hi només cal que contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic quedembages@omnium.cat o bé a través del telèfon 93 872 63 21.

Us hi esperem!

Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image