Skip to content

2 November, 2011

Exposició fotogràfica “Els Oblidats” a la Casa Flors Sirera fins el 16 de desembre

Des d’avui i fins el 16 de desembre la Casa Flors Sirera acollirà l’exposició fotogràfica “Els Oblidats” sobre les persones amb discapacitat física i psíquica al Nepal.

El projecte que Bet-Sabè Ribas presenta és el resultat del treball dut a terme al Nepal durant els mesos d’abril i maig del 2009 amb el recolzament de l’ONG catalana SathiSansar-Desenvolupament Nepal.

Al Nepal tres de cada cent infants sofreixen una discapacitat psíquica i/o física. La causa principal és la pobresa acompanyada d’una mancança sociosanitària de provisions de serveis prenatals, obstètrics i mèdics. Aquesta deficiència suposa un problema per a la salut pública, ja que la majoria de les discapacitats són de per vida i les possibilitats d’inserció laboral són quasi inexistents.

L’estigmatització social, la falta de serveis de rehabilitació i la resignació de les famílies provoca que aquests nens visquin aïllats i marginats, convertint-los en una càrrega per als seus familiars. Es coneix aquest col·lectiu com el dels oblidats, ja que les autoritats responsables no preveuen aquestes minusvalies en els seus programes.

Horaris:

Dilluns, dimecres i divendres de 9h a 14h i dimarts i dijous de 10h a 13h.

Dimarts, dimecres i dijous de 16h a 20h.


Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image