Skip to content

25 July, 2012

1

Gràcies a tothom que va participar en el lip-dub de ComVivim

Després de mesos de preparació del projecte COMVIVIM el passat dia 7 de Juliol es va dur a terme la gravació del LipDub per la convivència amb una bona participació.

Aquest projecte no s’hagués pogut realitzar sense les complicitats que hem trobat durant aquest temps i que han sigut vitals per assolir l’objectiu marcat per Creu Roja Manresa i Bages per a Tothom, entitats impulsores del projecte. Si hem arribat a aquesta fita també ha sigut gràcies a moltes entitats i a persones a títol individual que han col•laborat en diferents parts del procès fins a arribar a la participació en el propi LipDup, un fet que us volem agrair per haver cregut en el projecte i aportar la vostra col•laboració.

Aquest projecte no acaba aquí, sinó que acaba de començar, perquè entenem que treballar per la convivència és un camí llarg i necessitarem de la vostra col•laboració i també en sumar d’altres complicitats, per tot això restem a la vostra disposició per sumar esforços en aquest sentit.
Aprofitem per informar-vos que el LipDup es donarà a conèixer dins dels actes de la Festa Major de Manresa. Encara no sabem quin dia en concret serà, però tan bon punt ho sapiguem us ho farem saber per poder gaudir plegats del fruit que hem assolit quant les complicitats s’uneixen amb un objectiu comú.

Per poder seguir treballant en el projecte, posarem a la venda el video amb uns bons de col•laboració per recaptar fons.

Com podeu veure continuem necessitant la vostra col•laboració.

Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image