Skip to content

29 June, 2011

L’arquitectura i l’urbanisme com a eina de transformació social

El Centre d’Arts Contemporànies de Vic ha organitzat el QUAM 2011 – Wikpolis, un fòrum on experts sobre arquitectura social i gestió d’espais públics posaran en comú pràctiques i teories per transformar la realitat social.

No sempre som conscients de com l’espai afecta la nostra manera d’interactuar els uns amb els altres, però la qualitat i les característiques de l’espai, de les nostres ciutats, dels edificis on vivim, ens ofereixen unes possibilitats concretes i determinades d’interacció i participació.

Arquitectes d’arreu s’han començat a plantejar si es podem dissenyar espais i edificis que fomentin la creativitat, el treball en xarxa, la cooperació… i han començat a posar en pràctica algunes idees i accions que demostren que sí.

Segons els organitzadors aquestes jornades van dirigides a:

Artistes, investigadors socials, educadors, gestors o creadors interessats a fomentar accions que incideixen en polítiques socials, culturals o espacials. També s’adreça a tots els estudiants de comunicació, art, arquitectura, disseny, sociologia, pedagogia, antropologia, ciències polítiques o altres disciplines que trobin, en aquesta intersecció, un lloc d’interès comú.

Les jornades tindran lloc el 8 i 9 de juliol, a l’Edifici del Sucre (C/ Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5) a Vic.


 

Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image