Skip to content

Participa

Per contribuir a fer de Manresa i el Bages comunitats on les persones puguin assolir el seu màxim potencial, vegin respectats els seus drets, es puguin sentir com a casa… ens cal la implicació del màxim de ciutadans i ciutadanes possible.

 

Cada dia sorgeixen necessitats noves. La realitat canvia, les situacions evolucionen, i ens calen idees noves i projectes nous per fer-hi front. Per això ens calen persones amb sensibilitats i capacitats diverses que vulguin aportar el seu gra de sorra a la construcció d’una comunitat diferent.

Fes-te voluntari/a

Si tens una idea per fer un projecte o una activitat concreta, si tens una opinió que vols compartir, si vols saber més sobre els processos migratoris, els drets de les persones, la legislació vigent… Si vols aportar el teu temps i les teves capacitats a les activitats que fem et pots posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@aibpt.org o omplint el formulari de contacte.

Ara mateix ens calen persones que vulguin participar en un projecte de comunicació per visibilitzar la realitat dels nous i noves manresanes i també persones que vulguin participar en projectes d’alfabetització i formació en llengües.

Fes una donació

Ens financem a través de convenis amb institucions públiques i amb ajuts d’empreses i ara mateix els recursos econòmics, tan públics com privats, s’han reduit. Per poder avançar en la realització dels projectes que duem a terme i els que només són idees encara necessitem un cop de mà.

Si vols fer-nos una donació tant de diners, com de material, com de serveis posa’t en contacte amb nosaltres a info@aibpt.org o bé a través del formulari de contacte.

 

Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image