Skip to content

Qui som

L’Associació Intercultural Bages per a Tothom és una organització no governamental que treballa per la igualtat de drets de totes les persones que viuen al Bages, independentment del seu origen, i per sensibilitzar la població en general respecte a la necessitat de fomentar la solidaritat i la convivència de tots els ciutadans i ciutadanes de la comarca.

La convivència de persones amb cultures diferents en un mateix lloc no és fàcil. Calen esforços per part de tothom i un treball de coneixement mutu important. Cal treballar a fons per conèixer l’altre, per trencar tòpics, per arribar a acords, per trobar punts en comú, per construir junts la mena de comunitat que volem.

A Bages per Tothom un grup de persones treballem per facilitar aquest punt de trobada entre cultures. Per una banda sensibilitzem la població sobre la realitat dels processos migratoris i sobre les diverses cultures que existeixen a la comarca així com sobre drets humans i per l’altra oferim informació i assessorament a les persones immigrades sobre legislació, administracions, sanitat, etc, per tal de facilitar-los l’adaptació al seu nou entorn i per tal que puguin defensar els seus drets i conèixer els seus deures.