Skip to content

Altres cursos i tallers

En els últims vint anys la realitat social i cultural de la nostra comarca ha canviat molt. Hem passat de societats culturalment homogènies a conviure amb cultures, tradicions i religions diverses. Ens calen eines i habilitats per poder viure plenament aquesta nova realitat i per això des de Bages per a Tothom hem dissenyat un catàleg de tallers i activitats per facilitar el coneixement de les eines i l’adquisició d’habilitats.

Taller Cuinem: Dirigit a families d’origens diversos per crear un espai on compartir experiències sobre nutrició i la gastronomia dels països d’origen.

Taller de Video currículum: Dirigit a persones d’origens diversos que busquen feina per donar-los eines diferents i per poder compartir la seva experiència vital i professional.

Taller d’Empoderament Cívic: Dirigit a persones d’origens diversos per donar-los informació sobre els seus drets i deures cívics i els requisits bàsics a complir per rebre ajudes econòmiques, disposar de targeta sanitària, resoldre problemes d’habitatge, etc.

Oferim aquestes activitats a entitats, ajuntaments i col·lectius diversos i podem adaptar-los a les necessitats particulars de cadescú.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte o amb un mail a info@aibpt.org.

 

Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image