Skip to content

7 November, 2011

Tots fem Bages demana ‘no votar odi’ a les properes eleccions

 

La plataforma ciutadana Tots fem Bages fa una crida a ‘no votar odi’ en les properes eleccions generals del 20 de novembre. Coincidint amb l’inici de la campanya electoral, la plataforma ha elaborat un manifest en què demana que no es faci un ús polític del fet migratori i de la xenofòbia com a arma electoral. La plataforma, creada l’abril passat i que, des de llavors ha dut a terme diferents accions, ha vist ara la necessitat de ‘reactivar-se’ en vista l’escenari que plantegen les eleccions generals, en què alguns partits aprofiten per fer un ‘ús irresponsable de determinats discursos’. Per això, la plataforma es proposa treballar en forma d”observatori’ per denunciar ‘qualsevol afirmació racista’ durant la campanya electoral, ha explicat Francesc Xavier Navarro, portaveu de Tots Fem Bages.

En el marc de la campanya la plataforma ha organitzat per al dia 11 de novembre un debat sobre immigració amb la participació dels candidats del territori en representació dels diferents partits. El debat es farà a dos quarts de 8 del vespre a la Casa Flors Sirera de Manresa. També s’hi aportaran les preguntes plantejades per la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM), els sindicats Comissions Obreres i la UGT i la pròpia plataforma. Més endavant, totes aquelles persones que ho vulguin també podran ser protagonistes d’un video en què es demana ‘No votar odi’.

La plataforma està formada per entitats i persones compromeses en el treball per una societat més cohesionada. L’integren una vintena de formacions polítiques, una cinquantena d’entitats socials i en l’actualitat ja compta amb mig miler d’adhesions. Des de Tots fem Bages destaquen la ‘implicació’ ciutadana en la plataforma que va néixer amb la voluntat de fomentar la convivència social i per evitar el racisme i la xenofòbia.

Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image