Skip to content

28 March, 2012

Tots fem Bages denuncia l’atac feixista de dissabte a Manresa

El col·lectiu Tots fem Bages, del que Bages per a Tothom forma part, ha fet arribar als mitjans un comunicat en què denuncia l’atac feixista de dissabte a Manresa i celebra la creació del col·lectiu Manresa Antifeixista.

Aquest és el text del comunicat sencer:

Comunicat de Tots Fem Bages

El divendres 23 de març un grup de feixistes encaputxats i armats amb pals de fusta i barres de ferro va atacar uns joves a la porta de la sala Stroika, abans que entressin a un concert antifeixista. Tres joves van ser ferits, un dels quals va quedar en estat molt greu. Segons la informació de què disposem, tot sembla indicar que ha estat un atac organitzat i ben preparat amb la clara voluntat de fer el màxim de mal possible, un atac que es podria qualificar pràcticament d’intent d’assassinat.

Des de Tots Fem Bages donem el nostre suport a les víctimes, a les quals desitgem una ràpida recuperació, i als seus familiars.

Tots Fem Bages condemna aquesta brutal agressió i exigeix una investigació que esclareixi els fets i porti els culpables als tribunals. La nostra plataforma denuncia qualsevol expressió de violència política d’extrema dreta, com l’ ocorreguda divendres passat, que suposa un atac al respecte i la convivència.

La nostra plataforma també saluda qualsevol tipus d’iniciativa que neixi amb la intenció de combatre aquest tipus de fets, com és el cas de la creació del nou col·lectiu Manresa Antifeixista.

Manresa 26/03/2012

Podeu seguir la informació de Tots fem Bages a la seva pàgina de Facebook.

Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image