Skip to content

16 May, 2012

Vols conèixer com es gestionen els residus al Bages? Vine amb el “Quedem?” al Parc Ambiental de Bufalvent i ho descobriràs!

El “Quedem?” et convida a participar, un cop més, de les seves activitats. En aquesta ocasió visitarem el Parc Ambiental de Bufalvent, gestionat pel Consorci del Bages i que s’encarrega de gestionar els residus generats a la comarca.

Veurem on es destinen i com es tracten alguns dels nostres residus i com s’ha reconvertit aquest espai per mostrar la utilització dels recursos de manera més sostenible.

Dins l’Aula Ambiental es farà una presentació i podrem veure una exposició de materials reciclats. Visitarem els abocadors ja tancats i l’abocador actual. Seguirem la visita per les instal·lacions amb autobús, tot comentant diferents elements i aspectes del Parc: la planta de transferència on arriben els envasos i el vidre, les basses de pluvials, les barraques de vinya restaurades, el camp solar, el bosc, els cavalls i els rucs, etc. Acabarem la sortida amb una visita a la planta de compostatge i una exhibició de falconeria.

Una bona oportunitat per conèixer com es gestionen els residus de la comarca!

 

Quan quedem? Dissabte, 26 de maig, a les 9.30 h

Durada aproximada: 3 hores i 30 minuts

Lloc de trobada: Plaça d’Espanya de Manresa, davant de l’institut Lluís de Peguera

Preinscripcions del 14 al 23 de maig

 
…una oportunitat per descobrir i redescobrir el lloc on vivim. Una oportunitat per conèixer-nos entre nosaltres, les persones que fem possible el Quedem? Recordeu que les activitats són a partir de 16 anys i que aquestes són gratuïtes.

Informa-te’n a: www.quedem.omnium.cat, 93 872 63 21, quedembages@omnium.cat o visitant-nos a la nostra seu: c/ Bruc 99 1er, 08242 Manresa

Comparteix les teves opinions, deixa un comentari.

(obligatori)
(obligatori)

Note: Està permés HTML. El teu email mai serà publicat.

Subscriu'te als comentaris

*
Demostra que no ets un robot i escriu la paraula de seguretat.
Anti-spam image